Dichtbundel 2019

Alle 251 ingezonden gedichten zijn opgenomen in de dichtbundel. Ook staat er een voorwoord in van Burgemeester Aboutaleb en van de juryvoorzitter Najiba Abdellaoui. 

Klik hieronder op de button om de bundel van 2019 online te bekijken. 


De gedrukte dichtbundel is gratis beschikbaar, zolang de voorraad strekt. We brengen alleen de verzendkosten (zegel en enveloppe) in rekening. Binnen Rotterdam kunnen we hem langsbrengen.

Wil je de bundel graag thuis ontvangen?
Mail dan [email protected] met je naam, adres en aantal exemplaren én maak voor ontvangst van 1 tot 5 bundels het bedrag van € 3,65 over aan:

stichting de Zoek naar Schittering
IBAN NL 24 TRIO 0338 732918
o.v.v. Geluk op Zuid bundel en je naam

Let op: pas na ontvangst van de betaling worden de exemplaren toegezonden.

Meer exemplaren ontvangen? Mail dan nemen we contact met je op.

Bibliotheek Feijenoord en IJsselmonde
Er zijn mogelijk nog exemplaren bij Bibliotheek IJsselmonde en Bibliotheek Feijenoord. Deze kunnen grtais opgehaald, vraag ernaar.

nb zolang de voorraad strekt!

Dichtbundel 2017

Alle gedichten en tekeningen zijn in 2017 ook opgenomen in een gedichtenbundel. Klik hieronder op de button om de bundel van 2017 in te zien.

Voor de gedichtenbundel namen we ALLE gedichten op precies zoals ze zijn ingeleverd. We verbeterden de echte spelfouten zoveel mogelijk en zorgden er voor, dat de vorm zo wordt overgenomen zoals ze werden ingeleverd. De volgorde is per gebied en achterin staat een index op voornaam.

Dit is een samenvatting van de toenmalige projectwebsite van Geluk op Zuid 2019.


Stichting De zoek naar Schittering heeft als primaire doelstelling initiatieven te stimuleren die de aanwezigheid van poëzie en proza in de buitenruimte en (semi)publieke ruimte bevorderen. Daarnaast is de stichting opgericht om uitvoering te geven aan het project open/ dicht_bruggedichten bruggedichten. Zie voor meer info de website